Direct Mail uden begrænsninger

Digital farveprint

Express’ digitale farveprint teknologi leverer print i en høj opløsning og kvalitet. Det gør, at man let kan udvikle alle typer “tryksager” som f.eks. almindelige A4-breve, postkort i høj gramvægt, foldere og brochurer med datastyret indhold. Express har styr på opsætning, sortering af data og print, der gør, at selv de mest komplekse opgaver printes og produceres perfekt. Express printer naturligvis også i digital s/h print, når det passer til opgaven.

Kuvertering

Du kan få kuverteret dine breve maskinelt i flere formater – også når der er match mellem et eller flere A4-breve og vedlagte personificerede bilag . Vi har ligeledes stor manuel kapacitet i forhold til pakning af breve og pakkeforsendelser, der ikke kan maskinelt kuverteres. Vi sørger for hele processen og indleverer til én eller flere distributører i ind- og udland.

Tryksager til Direct Mail

Express leverer tryksager til din Direct Mail. Vi tager ansvaret for tryksagerne, og du behøver kun at handle ét sted. Når det drejer sig om tryksager, der skal benyttes i en Direct Mail, er det vigtigt at sikre sig, at tryksagerne er perfekte til digital print samt til maskinel efterbehandling og kuvertering. Dette for ikke at få kedelige omkostningskrævende overraskelser!

Vi kan også hjælpe med

Opsætning af kommunikation

Express har stærke værktøjer til opsætning af kommunikation. Input til Express kan være en Indesign-fil eller et Word-dokument. De af Express klargjorte data er ligeledes input til opsætningsprocessen. Udkommet kan være mere eller mindre individuelt tilpasset kunden. Jo mere individuel tekst og billeder, der skal opsættes - jo bedre skal data være forberedt af Express' databehandlere.

Direct Mail Rådgivning

Hos Express bliver du betjent af nogle af Danmarks mest erfarne og dedikerede eksperter inden for distribution og direkte markedsføring. Derfor får du ikke alene produceret en opgave - du får løst dine udfordringer og afdækket dine muligheder. Du kan regne med at få forslag til besparelser på porto eller til udformning af din Direct Mail. Vi ser også på mulige kvalitetsforbedringer og alternative løsninger.

Projektledelse

Det er ikke svært at finde virksomheder, der kan projektstyre din opgave. Det kan til gengæld være svært at finde nogen med samme erfaring som Express. Hos os får du én projektleder, og din projektleder koordinerer med interne specialister for at sammensætte og levere den optimale løsning.

Brev- og pakkeporto

At have styr på omkostninger til distribution og porto er ikke kun et spørgsmål om at kende portogrænserne og kravene til volumenrabat. Express kan holde jer opdateret på alle regler omkring udformning af Direct Mail, frankomærker, formater, vægte, regler, rabatter, mærkningskrav og indleveringsaftaler. Og vi mener ikke bare hos én distributør, men hos alle distributører. Ikke kun i Danmark, men også i udlandet. Og ikke kun for breve, men også for magasiner og pakker.

Lagring af materialer

Hos Express ved vi, hvor vigtig effektiv lagerstyring er. Alle dine lagerførte materialer indgår i vores produktion og skal være til rådighed, når din opgave skal produceres. Derfor er det nødvendigt at sikre, at vi har den rette vare i den rette mængde. Det kræver omhu og gode retningslinjer:

  •  Lagerstyring af ca. 2.000 paller
  •  Indgangs- og afgangskontrol inkl. optælling, kontrol, mærkning og registrering af indkomne varer
  •  Varme- og fugtstyret lager, der sikrer optimale betingelser for f.eks. papirvarer
  •  Statusoptælling, løbende optælling, kontrol og rapportering

Bilag giver stor opmærksomhed

Bilag med budskaber i mange formater

Det kan være en god idé at øge opmærksomheden i en Direct Mail med flere bilag, der bærer kundens navn. Det er velkendt, at bilag giver god effekt og forøger chancen for en positiv reaktion fra kunden. Rammer budskabet tilmed præcist, vil chancen for god respons blive yderligere forbedret.

Der er god mulighed for at være kreativ med udformningen af bilag (illustration viser forslag til formater), og vi vil sikre, at de forskellige bilag matcher hinanden, når de lægges i konvolutten - dette læses og kontrolleres maskinelt, mens brevet pakkes.

Kontakt os for ideer

Nogle af vores Direct Mail løsninger