Kompetencer

Det rigtige budskab med Direct Mail til den rigtige modtager

Udsendelse af en Direct Mail er personaliseret kommunikation. Ofte i et printet brev med adresse sendt i en konvolut evt. med en brochure. Men det kan i virkeligheden have næsten alle de former, som fantasien og postvæsnet tillader. Fx en personlig Direct Mail forsendelse, som er pakket i et paprør eller i en anden 3-dimensionel emballage – eller måske et personligt salgsbudskab, som indgår i din fakturaudsendelse.

Uanset hvordan du vælger at sende Direct Mail ud, opnår du de bedste resultater, når modtager opfatter dit budskab som relevant og vedkommende. At sende Direct Mail til alle modtagere med det samme budskab på samme tid er sjældent vejen til gode resultater og god økonomi.

Omsæt data til markedsføring

Derfor er viden om kunden essentiel. Jo bedre du er til at tale til kunden ud fra hans eller hendes demografiske profil, købsadfærd, interesser, behov, jo bedre resultater får du. Forudsætningen er, at du har 100% styr på dine data – og hvordan du omsætter dem til praktisk markedsføring.

Hos Express hjælper vi vores kunder med at skabe individuelle budskaber ved hjælp af data. Vi sørger for, at det rigtige budskab rammer den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt. Vi sørger også for at registrere responsen og for at levere det, du har lovet. For slet ikke at tale om at gemme de nye data, som sætter dig i stand til at kommunikere endnu mere målrettet næste gang.

Læs mere om vores Direct Mail løsninger

Vi tager os af spørgeskema svarene

Vores fokusområde er spørgeskemaundersøgelser og afstemninger. Det kræver fleksibilitet, forretningsindsigt, data- og procesforståelse. Derfor lægger vi stor vægt på grundig rådgivning, da den rette udformning af et spørgeskema øger kvaliteten af responsen og reducerer omkostningerne i scannings- og verificeringsprocessen.

Grundig forberedelse

Den perfekte opgaveløsning starter med grundig planlægning og forberedelse i samarbejde med dig og din organisation/virksomhed. Vi stiller viden og kompetencer til din rådighed, så vi sammen sikrer en kosteffektiv, kvalitetssikker og driftsstabil løsning af din scannings- og registreringsopgave. Kvaliteten ligger i grundig planlægning samt den efterfølgende validering af scanningsresultaterne.

Det største kvalitetsløft får du ved at verificere de scannede resultater. Det kræver indsigt og erfaring i fejltyper at identificere og redigere resultaterne, så slutresultatet er pålideligt. Ring til os og hør mere om, hvordan du får de rigtige svar på dine spørgsmål.

Som eneste virksomhed i Danmark har Express mange års in-house erfaring med både udsendelse af spørgeskemaer og aflæsning af data. Det skaber en sammenhæng i processerne, der er med til at sikre optimal effektivitet og kvalitet i opsætning, test, udsendelse og scanning. Vi tager os ligeledes af opsætning e-spørgeskema og evt. udsendelse via e-boks.

Kontakt os

Ønsker du at gå fra store masseudsendelser til personligt målrettede direct mail eller e-boks udsendelser, så lad os tage en snak. Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater.

Kontakt os