Outsourcing af post sparer penge og ressourcer

Ved at lægge den daglige produktion af breve ud af huset slipper I for at tænke på finansiering, afskrivninger, husleje, software, produktionsnedbrud, sygdom, overarbejde osv. I sikrer jer også, at der altid er fuld back up på alle jeres processer og informationer ved udsendelser af fakturaer, direct mails, ordrebekræftelser og lignende.

Laserprint er et godt sted at starte

Har du en intern printvolumen på mellem 200.000 og 10 mio. klik, vil du sandsynligvis spare både penge og ressourcer ved at outsource til Express. Har du også brug for efterbehandling, fx kuvertering eller brug i brochurer, foldere, ringbind, kan vi naturligvis give dig en samlet løsning.

Tryghed gennem overblik

Express har både den erfaring og det tekniske set-up, der gør det trygt at tage beslutningen om at lægge selv vitale opgaver ud af huset. Vi har varetaget printproduktioner for eksterne virksomheder siden 1991 og har opbygget viden om optimering af printproduktioner – både s/h og 4-farve. Via vores workflow- og web to print-løsninger tilbyder vi markedets mest komplette og fleksible service.

Sammen fastlægger vi din løsning i en Servicebeskrivelse, der beskriver præcist, hvordan I ønsker at få opgaverne løst. Dertil aftaler vi service niveauet i en Service Level Agreement. Langt de fleste opgaver kører som dag-til-dag produktioner på udstyr, som giver jer optimale muligheder for at udnytte den mest moderne produktionsteknik og opnå et maksimalt performanceniveau i forhold til kunderne.

Fleksibel økonomisk model

Den økonomiske model afhænger af jeres behov og ønsker. Typisk vælger vores kunder en enkel og fleksibel styk-afregning. Det gør hele postfunktionen til en variabel omkostning, hvor I let kan skrue op og ned for jeres aktivitet og uden problemer tilpasse økonomien, når det er nødvendigt.

Læs mere under “servicetjek”

De fleste kunder, der outsourcer deres print til Express, sparer penge på at gå fra s/h print til digital 4-farve…

Henrik Boas

Henrik Boas

Projektchef

Kontakt Henrik, hvis du vil vide mere