Det rigtige budskab med direct mail til den rigtige modtager

Udsendelse af en direct mail er personaliseret kommunikation. Ofte i et printet brev med adresse sendt i en konvolut evt. med en brochure. Men det kan i virkeligheden have næsten alle de former, som fantasien og postvæsnet tillader. Fx en personlig direct mail forsendelse, som er pakket i et paprør eller i en anden 3-dimensionel emballage – eller måske et personligt salgsbudskab, som indgår i din fakturaudsendelse.

Uanset hvordan du vælger at sende direct mail ud, opnår du de bedste resultater, når modtager opfatter dit budskab som relevant og vedkommende. At sende direct mail til alle modtagere med det samme budskab på samme tid er sjældent vejen til gode resultater og god økonomi.

Omsæt data til markedsføring

Derfor er viden om kunden essentiel. Jo bedre du er til at tale til kunden ud fra hans eller hendes demografiske profil, købsadfærd, interesser, behov, jo bedre resultater får du. Forudsætningen er, at du har 100% styr på dine data – og hvordan du omsætter dem til praktisk markedsføring.

Hos Express hjælper vi vores kunder med at skabe individuelle budskaber ved hjælp af data. Vi sørger for, at det rigtige budskab rammer den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt. Vi sørger også for at registrere responsen og for at levere det, du har lovet. For slet ikke at tale om at gemme de nye data, som sætter dig i stand til at kommunikere endnu mere målrettet næste gang.

Ønsker du at gå fra store masseudsendelser til personligt målrettede direct mail eller e-boks udsendelser, så lad os tage en snak. Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater.

Claus Enersen

Salgs- & marketingdir.

Kontakt Claus, hvis du vil vide mere