Spar på distribution og porto

At have styr på omkostninger til distribution og porto betyder ikke bare at kende portogrænserne og kravene til volumenrabat. Vi kan holde jer opdateret på alle regler omkring udformning af direct mail, frankomærker, formater, vægte, sorteringsregler, rabatmatricer, mærkningskrav og indleveringsaftaler. Og vi mener ikke bare hos én distributør, men hos alle distributører. Ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Og ikke kun for breve, men også for magasiner og pakker.

Kontrol af portofakturaer

Ligesom der kan være fejl på kassebonen i supermarkedet, sker der også fejl i portoafregningerne. Det kan I gardere jer mod ved at abonnere på vores kontrolservice, der sørger for, at I får alle de rabatter, I er berettiget til og ikke betaler mere nødvendigt. Læs mere under “portokontrol”

Reducer udgifter til porto med 10% eller mere…

Express indgår i et nordeuropæisk indkøbsnetværk for brevdistributører, og vi sammensætter gerne forsendelsesløsninger til vores kunder ved at kombinere flere distributionsløsninger. På den måde kan vi ofte reducere portoomkostningerne med mere end 10%.

Har I lyst til at få et gennemgribende servicetjek af jeres porto- og forsendelsesrutiner, så ved vi, hvad der skal til. Ring og få en snak om detaljerne.

6 mio. danske kroner om året er den største portobesparelse, vi har skaffet en kunde.

Claus Enersen

Salgs- & marketingdir.

Kontakt Claus, hvis du vil vide mere