Individualisering med digital 4-farve print

Med digital 4-farveprint kan du individualisere stort set hvilken som helst tryksag i et hvilket som helst oplag. Du kan gøre fakturaen mere imødekommende, bruge kontoudtoget kreativt, levere et magasin med personlige budskaber til den enkelte læser eller sende en direct mail, der virkelig gør forskel på de enkelte modtagere. Resultatet er større opmærksomhed og bedre resultater.

Oven i købet til overkommelige priser

Den digitale 4-farve teknologi gør det let at udvikle alle typer tryksager med datastyret indhold i en meget høj kvalitet til rimelige priser. Mange nøjes med en mail med indflettet adresse, men de mere ambitiøse går efter en løsning, hvor tekster og billeder bliver 100% individuelt tilpasset til den enkelte modtager ved anvendelse af data. Tænk over, hvordan I kan påvirke jeres salg med individuel tekst og individuelle billeder i en helt individuelt digitalprintet 4-farve tryksag – produceret i stordrift.

De mere ambitiøse går efter en løsning, hvor tekster og billeder bliver 100% individuelt tilpasset til den enkelte modtager ved anvendelse af data

Med den nyeste 4-farve printteknologi kan vi i dag skabe både individualiserede breve, brochurer, pjecer og emballager. Det sætter helt nye standarder for personaliseret kommunikation gennem kombination af data og fysisk materiale.

Hjælp hele vejen

Uanset om du selv har datamaterialet klar – eller ønsker, at vi skal stå for det – hjælper vi jer hele vejen. Vi kender mulighederne og faldgruberne. Kontakt os, hvis du have hjælp til at skabe større salg og bedre resultater. Teknisk set sørger vi for, at du er mere end dækket ind med den nyeste HighVolume printteknologi fra Xerox iGen4 Diamond.

Læs mere under “direct mail”

Den største besparelse ved digital 4-farve frem for tryk er reduktion i omkostninger til lager og destruktion.

Omsætningen i digitale 4-farve løsninger voksede med mere end 20% globalt  – og forventes at vokse tilsvarende i de kommende år.

Claus Enersen

Salgs- & marketingdir.

Kontakt Claus, hvis du vil vide mere