Vi tager os af svarene

Vores fokusområde er spørgeskemaundersøgelser og afstemninger. Det kræver fleksibilitet, forretningsindsigt, data- og procesforståelse. Derfor lægger vi stor vægt på grundig rådgivning, da den rette udformning af et spørgeskema øger kvaliteten af responsen og reducerer omkostningerne i scannings- og verificeringsprocessen.

Grundig forberedelse

Den perfekte opgaveløsning starter med grundig planlægning og forberedelse i samarbejde med dig og din organisation/virksomhed. Vi stiller viden og kompetencer til din rådighed, så vi sammen sikrer en kosteffektiv, kvalitetssikker og driftsstabil løsning af din scannings- og registreringsopgave. Kvaliteten ligger i grundig planlægning samt den efterfølgende validering af scanningsresultaterne.

Det største kvalitetsløft får du ved at verificere de scannede resultater. Det kræver indsigt og erfaring i fejltyper at identificere og redigere resultaterne, så slutresultatet er pålideligt. Ring til os og hør mere om, hvordan du får de rigtige svar på dine spørgsmål.

Som eneste virksomhed i Danmark har Express mange års in-house erfaring med både udsendelse af spørgeskemaer og aflæsning af data

Som eneste virksomhed i Danmark har Express mange års in-house erfaring med både udsendelse af spørgeskemaer og aflæsning af data. Det skaber en sammenhæng i processerne, der er med til at sikre optimal effektivitet og kvalitet i opsætning, test, udsendelse og scanning.

Læs mere under “scanning og respons”

Express leverer spørgeskemadata til danske forskere. Det samarbejde lærer os nye veje til valide data.

Henrik Boas

Projektchef

Kontakt Henrik, hvis du vil vide mere