Om Express

En dedikeret partner

Uanset om du har brug for masseudsendelser af samme budskab, serieudsendelser med individuelle budskaber, digital 4-farve produktion med individuelt indhold eller løbende on-demand udsendelse, kan vi hjælpe.

Vi løser dine opgaver

Hos Express bliver du betjent af Danmarks mest erfarne og dedikerede eksperter inden for distribution og direct mail. Du får ikke bare klaret en opgave. Du får løst dine udfordringer og afdækket dine muligheder.

Vores værdigrundlag

Respektfuld

Vi respekterer personlige & faglige forskelligheder, vi er alle værdifulde og vi taler ordentligt og har en god omgangstone

Løsningsorienterede

Vi ser muligheder, vi sætter kunden i centrum. Vi er fleksible, og vi finder den rigtige løsning til dig, til den rigtige pris

Kvalitetsbevidst

Vi er ansvarsbevidste & loyale, vi er troværdige & ambitiøse, vi holder hvad vi lover og er service orienterede

Teamwork

Vi skaber resultater med dig som medspiller, vi er fleksible og engagerede, vi løfter i flok og vil sammen skabe arbejdsglæde

Vi sætter organisation bag dit projekt

Mange års erfaring

Det er ikke svært at finde virksomheder, der kan projektstyre din opgave. Det kan til gengæld være svært at finde nogen med samme erfaring som Express.

Vi har arbejdet med projektstyring i mange år, og ved, at du sjældent får det bedste resultat ved at lade én person styre alt. Det kræver vidt forskellige kompetencer.

Koordineret projektledelse

Hos os får du kun én projektleder. Til gengæld har vi sat projektorganisationen i system, så din projektleder koordinerer med interne specialister for at sammensætte og levere den bedste løsning.

Det sikrer ikke blot, at din løsning bliver eksekveret optimalt, men også, at vi med en struktureret model konstant kan udfordre den eksisterende løsning.