Business og drift

Den stærkeste produktion

    Drift, optimering og outsourcing af transaktionsprint, kuvertering. KLIK HER

    Digitale breve og e-Boks. KLIK HER

    Scanning og udsendelse. KLIK HER

   Lagring af materialer. KLIK HER

 

Express leverer en stærk produktion med den højeste IT og Data sikkerhed på markedet, kvalitet, hastighed og leveringssikkerhed. Med 2-hold skift, “state of the art produktion”, nyeste maskiner og softare, de højeste sikkerhedserklæringer og data-certificeringer og indlevering til distributører flere gange om dagen.

Frigør ressourcer og optimer jeres interne produktion

Er din virksomhed beskæftiget med intern produktion, med alle de relaterede omkostninger der følger med og et konstant øget behov for de nyeste maskiner, software og processer, så er det måske tid til at overveje outsourcing.

Express tilbyder skræddersyede outsourcing løsninger. Vi giver dig og din virksomhed muligheden for at reducere jeres  omkostninger, forbedre effektivitieten og fokusere på jeres kerneforretning. Samtidig med at vi garanterer den højeste sikkerhed, kvalitet og “state of the art produktion”.

 

Opnå besparelser og øget kvalitet i produktion og levering af breve mv.

Vi har viden og ressourcer til at etablere og drifte produktion og udsendelse af fysiske materialer, så virksomheder opnår besparelser og en større leverancesikkerhed.