De sidste 18 måneder har været en spændende, hektisk og hæsblæsende rejse med en kundetilgang og vækst, vi troede skulle komme om flere år. Vi har i perioden 3-doblet vores kapacitet inden for digital 4-farve laserprint med den anderkendte iGen 4 Diamond teknologi fra Xerox.

Med denne print teknologi er Express Paperbased rykket direkte op på en 4. plads i Danmark – målt på antal producerede print!
Vi er ganske godt tilfredse, selv om det har medført en betydelig fremrykkelse af investeringer i både medarbejdere/organisation, maskiner og lokaler. Så vi har måtte holde tungen lige i munden, da vi samtidig skulle sikre tid til at tage os af de nye kunder.

Vores udvikling af nye koncepter går som planlagt, og vi leverer & implementer med stor succes til vores DM-kunder.

1. uDirect (Adobe inDesign DM-suite) Ekstrem intuitiv løsning, hvor kunderne lynhurtigt kan mestre breve/dokumenter/tryksager med stærkt datastyret indhold (både tekst og billeder) – og med 100% integration til Express Paperbased produktion.
2. uSave – et stærkt og gennemprøvet koncept, der reducerer omkostningerne ved produktion og udsendelse af Direct Mail. Konceptet udfordrer den traditionelle silobetragtning, hvor der suboptimeres på del-leverancer, og dokumenterer betydelige besparelser i både tid og penge med en løsning, hvor Express Paperbased tager ansvaret for HELE værdikæden – Data, tryk, opsætning, print, kuvertering, porto og respons.

Der er meget mere på vej, og vi ser frem til at dele det med jer!

De bedste ønsker om et stærkt 2016!

Mvh
Express Paperbased A/S