Digital farveprint og tryksager

Digital farveprint og datastyret indhold

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores energi forbrug. I samarbejde med vores kunder vælger vi bæredygtigt papir til vores produktion. Vores affaldsordning er baseret på genbrug i videst mulige omfang.

Express’ digitale farveprint teknologi leverer print i en høj opløsning og kvalitet. Derfor kan din virksomhed let udvikle alle typer “tryksager” som f.eks. almindelige A4-breve, postkort i høj gramvægt, foldere og brochurer med datastyret indhold. 

Express har styr på opsætning, sortering af data og print, der gør, at selv de mest komplekse opgaver printes og produceres perfekt. Express printer naturligvis også i digital s/h print, når det passer til opgaven.

Tryksager og bilag til Direct Mail

Express leverer tryksager til din Direct Mail.

Når det drejer sig om tryksager, der skal benyttes i en Direct Mail, er det vigtigt at du sikrer dig, at tryksagerne er perfekte til digital print samt til maskinel efterbehandling og kuvertering. Så undgår du kedelige omkostningskrævende overraskelser!

Vi tager ansvaret for tryksagerne, og du behøver kun at handle ét sted.

Bilag med budskaber i mange formater

Bilag giver stor opmærksomhed og skaber effekt.

Det kan være en god idé at øge opmærksomheden i en Direct Mail med flere bilag, der er personaliseret til kunden, fx med kundens navn. Det er velkendt, at bilag giver god effekt og forøger chancen for en positiv reaktion fra kunden. Rammer budskabet tilmed præcist, vil chancen for god respons blive yderligere forbedret.

Der er god mulighed for at være kreativ med udformningen af bilag, og vi sikrer selvfølgelig, at de forskellige bilag matcher hinanden, når de lægges i konvolutten – som kontrolleres maskinelt, mens brevet pakkes.

 

Skal vi hjælpe dig med direkte markedsføring?

Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater! Uanset om det er masseudsendelse eller personaliseret materialer.