Pakning  og kuvertering

– ALLE former

Manuel Pakning og Webshop Pakning

Hos Express tilbyder vi mange former for pakning . Kan det ikke pakkes på maskiner, pakker vi det manuelt – uanset hvad du har brug for – effektivt og sikkert. Det gælder både pakning af breve og især pakker – ofte med særligt indhold. Vi kan håndtere alle typer pakning – fra æsker og rør til displays og ringbind. Vi håndterer også kampagneudsendelser.

Pakket og klart

Med en fast stab af dygtige medarbejdere i vores manuelle produktion, har vi stor erfaring i sampakning, mærkning, sampling og klargøring til forsendelse. Vi kan styre hele processen og sørger gerne for indkøb af materialer, så du får den optimale løsning og sparer tid.

Webshop pakning

Express håndterer virksomheders Webshop pakning. Vi står for hele processen fra modtagelse, pluk & pak til afsendelse. Vi integrerer vores løsning med jeres, så ordrer på en effektiv måde lander hos Express, bliver pakket og sendt med den korrekte pakkeleverandør.

Til de faste opgaver tilbyder vi vores lagerhotel løsning.

 

Kuvertering

Du kan få kuverteret dine breve maskinelt i flere formater – også når der er match mellem et eller flere breve og vedlagte personificerede bilag . Vi kan selvfølgelig også pakke og kuvertere dine breve og pakkeforsendelser manuelt, når de ikke kan kuverteres maskinelt.

Vi sørger for hele processen og indleverer til én eller flere distributører i ind- og udland.

 

“Express har en fødevaregodkendelse og opfylder derfor krav til pakning af visse fødevarer”

“Vi pakker i gennemsnit ca. 35.000 pakker pr. måned, som primært sendes i DK/Norden, men også til hele verden”

 

Skal vi hjælpe dig med direkte markedsføring?

Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater! Uanset om det er masseudsendelse eller personaliseret materialer.