Vores team

Mød vores team

Hos Express møder du kun dedikerede medarbejdere, der hver især er specialister, men alle forstår betydningen af at samarbejde. Uden teamwork – ingen resultater.

Bo Andersen

Adm. Direktør

Bo har tidligere været ansat i Express igennem 14 år og kom tilbage i 2015 som Adm. Direktør. Bo kommer fra Neopost Danmark, hvor han har høstet masser af ledelseserfaring fra en stor international organisation. Bo er en stærk og handlingsorienteret leder og er god til at få folk til at rykke i samme retning.

Claus Enersen

Salgs- & marketingdirektør

Claus var med til at starte Express sammen med Henrik Boas i 1988, og har sin store styrke i det løsningsbaserede salg. Claus ser på løsninger ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, dvs. hvad der kan skabe værdi for kunderne. Han befinder sig godt i netværket, hvor stærke relationer og gode ideer ofte bliver skabt.

Henrik Boas

Director Business Development

Henrik var med til at starte Express sammen med Claus Enersen i 1988, og har siden arbejdet med DM-løsninger. Henriks kernekompetence er data og processer. Han er stærk inden for tekniske løsninger og spørgeskemaopgaver, som kræver høj kvalitet og leveranceevne.

Janne Blom

Senior Projektleder

Janne kom til Express i foråret 2008, og har tidligere arbejdet med samme type opgaver hos JWN Data. Janne håndterer med stort overskud de mest komplekse DM-løsninger. Hun besidder også en sjælden evne til at forstå komplekse data, som gør, at mange opgaver kommer forbi hendes bord.

Maria Kastrup Lillieholm

Projektleder

Maria begyndte i Express i 2017, og har tidligere arbejdet med marketing, administration og projektledelse, senest hos Lessor A/S. Maria er vant til at arbejde med kunder og motiveres af at levere gode løsninger og en høj service. Maria er målrettet, god til at samarbejde, koordinere og planlægge!

Vibeke Roslind Gjølbo

Projektleder

Vibeke kom til Express i 2007. Vibeke er teamleder for vores afdeling for manuel pakning, men fungerer ligeledes som projektleder på kundeopgaver. Vibeke sætter en ære i at hendes leverancer er i høj kvalitet og yder altid en ekstra indsats for, at hendes tidsplaner overholdes.

Niels-Martin Aller

Niels-Martin Aller

Teknisk Projektleder

Niels-Martin kom til Express i 2018. Niels-Martin er akademiingeniør og har senest arbejdet i Xerox A/S, hvor han var leder af Xerox's afdeling for salgssupport og presales. Niels-Martin er analytisk og har tilmed rigtig solid forståelse for den grafiske verden og god erfaring med online medier.

René Berglund Larsen

Teamleder IT, Data & Dokument

René er kommet om bord i 2014. René har flere års erfaring fra branchen, bl.a. fra JWN Data, hvor han høstede kompetencer inden for håndtering af data og dokumenter – både det komplekse og kreative. René evner at sætte sig i kundens sted og leverer altid solide, gennemtænkte og velfungerende løsninger.

Lars Kiding

Teamchef Scanning

Lars kom til Express i 1995. Lars er vores scanningsekspert. Lars arbejder struktureret og med utrolig stor omhu på at omforme vores kunders fysiske spørgeskemaer til anvendelige analysedata. Data leveres efter aftale og præcis på den måde, der er specificeret på forhånd.

Jacob Pfefferkorn

Produktionschef Print og Maskinel kuvertering

Jacob ankom til Express i 2000. Han er produktionsleder med fuld fart på, men det går aldrig hurtigere end, at han til enhver tid bevarer overblikket. I det daglige er Jacob bindeleddet mellem de forskellige afdelinger. Jacob er af natur pligtopfyldende, ansvarsfuld og kvalitetsorienteret.

René Roslind Gjølbo

Lagerchef

René begyndte i Express i 2008. René har flere års erfaring med lagerstyring og har sidst været hos Unicef. René sikrer altid kontrol i forbindelse modtagelse og afsendelse af varer. Endvidere at varer der indgår i vores øvrige produktion er til rådighed i rette mængde til rette tid. René er altid klar til at give ekstra hånd.

Michael Madsen

Økonomichef

Michael kom til Express i 2016. Han har de sidste 8 år været økonomichef hos Neopost. Michaels kernekompetencer er strategisk og operationel ledelse, forretningsforståelse, finansiel rapportering herunder budgetter, månedsregnskaber og årsregnskab samt vedligeholdelse og optimering af processer.