Om Express

En dedikeret og specialiseret partner For dig og din virksomhed

Uanset om du har brug for udsendelse af en direct mail
med individuelle budskaber, en større masseudsendelse, pakning af mails, bilag og pakker i alle formater eller scanning, e-boks udsendelse mm., så kan vi hjælpe dig og din virksomhed. 

Vores team

N

Vi løser dine opgaver - effektivt og professionelt

Hos Express bliver du betjent af Danmarks mest erfarne og dedikerede eksperter inden for fysiske kommunikationskanaler, distribution og direct mail. Du får ikke bare klaret en opgave. Du får rådgivning og løsninger der skaber resultater og besparelser.

Kontakt os

 Vores værdigrundlag

Respektfuld

Vi respekterer personlige & faglige forskelligheder, vi er alle værdifulde og vi taler ordentligt til hinanden og har en god omgangstone.

Løsningsorienteret

Vi ser muligheder, vi sætter kunden i centrum. Vi er fleksible, og vi finder den rigtige løsning til dig, med fokus på resultater og til den rigtige pris.

Kvalitetsbevidst

Vi leverer altid den højeste kvalitet, er loyale og ansvarsbevidste, vi er troværdige og ambitiøse, vi holder hvad vi lover og er service orienterede.

Teamwork

Vi skaber resultater og effekt med dig som medspiller, vi er fleksible og engagerede, vi løfter i flok og sammen skaber vi arbejdsglæde.

Vi sætter organisation bag dit projekt

Effekt og resultater

Vi starter altid med at sætte os ind i dit behov og eksisterende setup. Vi bruger vores forretningsindsigt og ekspertviden til at identificere de steder, hvor brugen af de fysiske kanaler kan give en markant styrkelse af din virksomhed.

Koordineret projektledelse

Hos os får du kun én projektleder. Til gengæld har vi sat projektorganisationen i system, så din projektleder koordinerer med interne specialister for at sammensætte og levere den bedste løsning.

Det sikrer ikke blot, at dine opgaver og løsninger bliver eksekveret optimalt, men også, at vi konstant kan optimere din virksomheds løsning.

Få succes med din kunde-kommunikation i fysiske kanaler

Kontakt os og få et tilbud eller 1 time gratis sparring. Vi ved, hvad der skal til for at skabe resultater.