Dine daglige kontakter

Bo Andersen

Adm. Direktør

Bo har tidligere været ansat i Express igennem 14 år og kom tilbage i 2015 som Adm. Direktør. Bo kommer fra Neopost Danmark, hvor han har høstet masser af ledelseserfaring fra en stor international organisation. Bo er en stærk og handlingsorienteret leder og er god til at få folk til at rykke i samme retning – mens vi alle har det sjovt. Han har desuden stor erfaring med vores maskiner og serviceydelser, og trives godt i et miljø med tætte relationer til kunder og leverandører.

Claus Enersen

Salgs- & marketingdir.

Claus var med til at starte Express sammen med Henrik Boas i 1988, og har sin store styrke i det løsningsbaserede salg. Claus ser på løsninger ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, dvs. hvad der kan skabe værdi for kunderne. Han befinder sig godt i netværket, hvor stærke relationer og gode ideer ofte bliver skabt.

Henrik Boas

Director Business Development

Henrik var med til at starte Express sammen med Claus Enersen i 1988, og har siden arbejdet med DM-løsninger. Henriks kernekompetence er data og processer. Han er en stærk sparringspartner inden for teknisk tunge løsninger og spørgeskemaopgaver, som kræver høj driftsstabilitet og performance i kvalitet og leverance. Henrik arbejder også med interne forbedringsprojekter.

Janne Blom

Senior Projektleder

Janne kom til Express i foråret 2008, og har tidligere arbejdet med samme type opgaver hos JWN Data. Janne håndterer med stort overskud de mest komplekse DM-løsninger. Hun besidder også en sjælden evne til at forstå komplekse data, som gør, at mange opgaver kommer forbi hendes bord. Janne er omhyggelig, dedikeret og meget lattermild.

Maria Kastrup Lillieholm

Projektleder

Maria begyndte i Express i 2017, og har tidligere arbejdet med marketing, administration og projektledelse, senest hos Lessor A/S. Maria er vant til at arbejde med kunder og motiveres af at levere gode løsninger og en høj service.
Maria er målrettet, god til at samarbejde, koordinere og planlægge og hun gør det altid med godt humør!

Michael Madsen

Økonomichef

Michael kom til Express i 2016. Han har de sidste 8 år været økonomichef hos Neopost. Michaels kernekompetencer er strategisk og operationel ledelse, forretningsforståelse, finansiel rapportering herunder udarbejdelse af budgetter, månedsregnskaber og årsregnskab samt vedligeholdelse og optimering af processer og forretningsgange. Michael har personlig gennemslagskraft, er målrettet og resultatorienteret.

Jacob Pfefferkorn

Produktionsleder

Jacob ankom til Express i 2000. Han er produktionsleder med fuld fart på, men det går aldrig hurtigere end, at han til enhver tid bevarer overblikket. I det daglige er Jacob bindeleddet mellem de forskellige afdelinger. Han har altid mange jern i ilden, så det er heldigt, at han af natur er pligtopfyldende, ansvarsfuld og kvalitetsorienteret. Jacob stoler alle på.