Vi sætter organisation bag dit projekt

Det er ikke svært at finde virksomheder, der siger, at de kan projektstyre hele din opgave. Det kan til gengæld være svært at finde nogen med samme erfaring som Express. Vi har arbejdet med projektstyring og projektstyringsmodeller i mange år, og ved, at du sjældent får det bedste resultat ved at lade én person styre alt fra A-Z. Det kræver fx vidt forskellige kompetencer at styre tryksager, data, porto og digital print.

Hos os får du kun én projektleder. Til gengæld har vi sat projektorganisationen i system, så din projektleder koordinerer med interne specialister for at sammensætte og levere den bedste løsning. Det sikrer ikke blot, at din løsning bliver eksekveret optimalt, men også, at vi med en struktureret model konstant kan udfordre den eksisterende løsning.

Når vores portospecialist fx spørger: ”Har I fortalt kunden, at de kan få 12% yderligere i portorabat, hvis de ændrer formatet med 2 cm på hver led?”, så er det et udtryk for, at alle hos Express er dedikerede til at holde dig opdateret med de nyeste løsninger og muligheder.