Outsourcing af print og kuvertering

Opnå besparelser og øget kvalitet i produktion og levering af breve

De fleste udsendelser i fysiske kanaler fra offentlige og private virksomheder, vil være udsendelse af mange forskellige typer af breve som ikke er en direct mail kampagne. Det kan være breve med transaktionsprint, policer, spørgeskemaer, fakturaer, servicebreve og magasiner.

Mange virksomheder har valgt at lægge den faste produktion af breve ud af huset – uanset om det er dagligt, ugentligt, månedligt eller på løbende basis. De har sikret sig fordelene ved at gøre faste omkostninger til variable. Vi tager os af hele processen fra implementering til fast drift.

 

  • Vi har stor erfaring med modtagelse og behandling af printfiler til printproduktion og har desuden et produktionsapparat, som er gearet til effektiv produktion af f.eks. “daglig post”. Dette gør os til en særdeles effektiv og kompetent outsourcing partner.
  • Vi lægger stor vægt på datasikkerhed og har implementeret GITC
  • Vores produktion drives af PET godkendte medarbejdere
  • Vi har viden og ressourcer til at etablere og drive løsninger, så virksomheder opnår besparelser og en større leverancesikkerhed.
  • Vi har fokus på at automatisere det meste af processen fra modtagelse af printdata til afsendelse af brev, og det gør os i stand til at producere og indlevere inden for 24 timer.
  • Vi sikrer leverancegaranti på kontrakt, og vores kunder skal ikke bekymre sig om omkostninger til software/hardware, lager, ferie, sygdom, uddannelse, portorabatter mv.!

Outsourcing sparer penge og ressourcer

For de fleste af vores outsourcing-kunder er besparelsen den afgørende faktor, men for rigtig mange er det forretningskritisk, at de får garanti for hurtig produktion og udsendelse.

Tryghed gennem overblik

Express har både den erfaring og det tekniske set-up, der gør det trygt at tage beslutningen om at lægge selv vitale opgaver ud af huset. Vi har stor erfaring med og har opbygget viden om optimering af printproduktioner i både s/h og farveprint. Via vores workflowløsninger tilbyder vi markedets mest komplette og fleksible service.

Sammen fastlægger vi din løsning i en Servicebeskrivelse, der beskriver præcist, hvordan I ønsker at få opgaverne løst. Dertil aftaler vi service niveauet i en Service Level Agreement.

Fleksibel økonomisk model

Den økonomiske model afhænger af jeres behov og ønsker. Typisk vælger vores kunder en enkel og fleksibel styk-afregning. Det gør hele postfunktionen til en variabel omkostning, hvor I let kan skrue op og ned for jeres aktivitet og uden problemer tilpasse økonomien, når det er nødvendigt.

360 graders analyse

Express tilbyder en 360 graders analyse, hvor vi ser på fordele og ulemper ved at outsource din print og kuvertering til Express. Omkostninger og service niveau i nuværende set up holdes op mod en fremtidig outsourcet produktion. Samtidig skal det vurderes om service niveau skal forbedres, opretholdes eller nedsættes.

 

Opnå besparelser og øget kvalitet i produktion og levering af breve mv.

Vi har viden og ressourcer til at etablere og drifte produktion og udsendelse af fysiske materialer, så virksomheder opnår besparelser og en større leverancesikkerhed.