Spørgeskemaer

Vi tager os af svarene

Vores fokusområde er spørgeskemaundersøgelser og afstemninger. Det kræver fleksibilitet, forretningsindsigt, data- og procesforståelse. Derfor lægger vi stor vægt på grundig rådgivning, da den rette udformning af et spørgeskema øger kvaliteten af responsen og reducerer omkostningerne i scannings- og verificeringsprocessen.

Grundig forberedelse

Den perfekte opgaveløsning starter med grundig planlægning og forberedelse i samarbejde med dig og din organisation/virksomhed. Vi stiller viden og kompetencer til din rådighed, så vi sammen sikrer en kosteffektiv, kvalitetssikker og driftsstabil løsning af din scannings- og registreringsopgave. Kvaliteten ligger i grundig planlægning samt den efterfølgende validering af scanningsresultaterne.

Det største kvalitetsløft får du ved at verificere de scannede resultater. Det kræver indsigt og erfaring i fejltyper at identificere og redigere resultaterne, så slutresultatet er pålideligt. Ring til os og hør mere om, hvordan du får de rigtige svar på dine spørgsmål.

Som eneste virksomhed i Danmark har Express mange års in-house erfaring med både udsendelse af spørgeskemaer og aflæsning af data

Som eneste virksomhed i Danmark har Express mange års in-house erfaring med både udsendelse af spørgeskemaer og aflæsning af data. Det skaber en sammenhæng i processerne, der er med til at sikre optimal effektivitet og kvalitet i opsætning, test, udsendelse og scanning.

 

 

 

Henrik Boas

Henrik Boas

Director Business Development

Kontakt Henrik, hvis du vil vide mere